sandrislindvall

Senaste inläggen

Av Sandra Lindvall - 6 mars 2017 09:30

Allt med hästarna går så bra just nu! Tävlingarna går super, och igår vann jag dressyren med Bandit i ponnyklassen och blev Tvåa i hästklassen med Genua på hennes första dressyrtävling! 

Nästa vecka åker jag till Tyskland igen för 3 veckors praktik! :D 


Men... Så är det min skada... Nu på morgonen var jag på vårdcentralen för att kolla mitt knä igen. Ser inte så positivt på det just nu, det är någon sena som går över knäskålen som är skadad, och har nu fått ett träningsprogram som jag ska hålla på med varje dag i 12 veckor, alltså lika lång tid som det nu har gått sen olyckan. Sjukymnasten sa också att det kan vara bra att åka till en ortoped i Lund så dom får kolla det också. Han sa att det finns en liten risk att de kan säga att jag inte kommer få rida på kanske ett halvår, men han skojade till det och sa att han själv kunde räkna ut att jag inte kommer lyssna på det riktigt. Han förstod att jag hellre har ont än lägga ridningen på hyllan i ett halvår, när jag nu har kommit såhär långt!

Så när jag kommer hem från Tyskland ska vi ringa dit, så nu är det ännu mer oro än det var tidigare. 


Just nu ser allt så jäkla mörkt ut, jag ser inte något slut på det hela. Min hjärna går just nu på högvarv och överarbetar, ångesten är triggad till en hög nivå. Jag är som tur är ledig från skolan hela dagen. Är dessutom hemma själv. 

Av Sandra Lindvall - 27 februari 2017 23:27

Hejhej! 

Det blir bara ett kort inlägg, jag måste egetntligen sova nu. Klockan är halv 12 på natten och min klocka ringer 5:10! Jag har precis gjort klart en uppsats om hästavel som ska in imorgon, haha... Dålig planering deluxe! 

Hursomhelst, det har varit dålig uppdatering idag, och uppdateringen imorgon blir också dålig, och antagligen onsdag också... Tiden räcker inte till allt jag vill göra, men jag vill bara säga att jag definitivt inte glömmer bort er, så bara för det är dålig uppdatering ett tag så betyder det inte att jag glömmer bort bloggen! 

Hallå nu måste jag verkligen sova, men vi hörs i veckan! 

Av Sandra Lindvall - 26 februari 2017 12:00

Det är en av de vanligaste frågorna folk ställer till mig, rätt ofta. Hur hinner jag med? 


- Skolan

- Viggo

- Pilgrim

- Carado 

- 2 lektioner/vecka på Viarp

- Teoriledare

- Ungdomsstyrelsen på Viarp

- Helgmockare på Viarp

- Tävlingar

- Behandling för min skada


När jag listar upp det såhär så undrar jag också ibland hur jag hinner med allt. Jag kan ju säga att det är verkligen inte lätt att pussla ihop vardagen. Speciellt inte heller med tanke på min psykiska ohälsa. 

Ska jag vara ärlig så har jag för mycket och göra - det får jag nog erkänna oavsett om jag vill inse det eller ej. Jag vill ju så mycket med mitt liv, men timmarna på dygnet räcker inte riktigt till. 
Men jag kämpar på. Jag får ju prioritera en del emellanåt, men jag blir rastlös av att inte ha nåt & göra. Jag har fått  en otrolig möjlighet med att få rida 3 privathästar. En del tycker det är för många, och det kanske det är? Men jag kan ju säga att oavsett hur dåligt jag mår så får hästarna mig att må åtminstone lite bättre för en stund. Och då är det värt allt jobb. 


Ja, jag är helt slut varje kväll, men jag har vant mig vid det här schemat, och klagar sällan på att jag har så mycket och göra, för jag trivs med det. Ibland händer det att jag får höra kommentarer som "du klarara aldrig av det i längden", "den hästen kommer det inte bli nåt av" etc. Men just de kommentarerna får mig att fortsätta kämpa! För att bevisa för både mig själv och för de att jag klarar det jag bestämmer mig för att göra! Sen spelar det mindre roll hur lång tid det tar, för att försöka är bättre än att direkt bedöma att det är omöjligt. För ingenting är omöjligt! Det omöjliga tar bara längre tid! 


 


Av Sandra Lindvall - 26 februari 2017 04:15

Godmorgon är väll fel ord att använda såhär tidigt, men ja jag kommer inte på nåt bättre, så det får bli godmorgon! 

Nu undrar ni kanske vad i tusan jag gör uppe såhär dags, men det är ju Göteborg Horse Show - sista dagen! Det är Världscuphoppning! :D 
Vi ska, precis som förra året, åka dit med skolan! Vi åker 06:00 från knutpunkten i Helsingborg mot Göteborg! :D 

Jag har fixat en lista, men ja vi får se hur länge jag lyckas hålla mig till den :P 


Ja, vi måste köra hemifrån 05:00 så jag får pallra mig upp och göra mig klar. Jag kan dirket säga att jag faktiskt ska sminka mig lite idag, för jag behöver inte se mig i spegeln för att lista ut att jag ser extremt trött ut! 


Jag har förberett något inlägg som kommer dyka upp under dagen! ;) 

Ha en toppenbra söndag, för det kommer jag ha! :D 

Börjar såklart den här dagen med att lyssna på den här fantastiskt bra låten! :D 

 

Av Sandra Lindvall - 25 februari 2017 10:15

Jag och min familj följer som vanligt Melodifestivalen på lördagskvällarna. 

Jag har hittat ett par favoriter bland bidragen från deltävling 1-3, (några av mina favoriter har blivit utröstade ur tävlingen): 

  • Cruicified - Bella & Filippa

  • Gotta thing about you - Felix, Oscar & Omar / FO&O

  • I can´t go on - Robin Bengtsson

  • Kiss you goodbye - Anton Hagman

  • A million years - Mariette

  • Good lovin´- Benjamin Ingrosso

  • One more night - Dinah Nah

Nu är det sista deltävlingen ikväll. Jag har inte tjuvlyssnat på bidragen, men det är ett rätt bra startfält om man kollar på artisterna, så hoppas det blir en bra kväll! :) 


 

Av Sandra Lindvall - 25 februari 2017 04:30

Det blir bara en kort uppdatering nu, för jag ska iväg till Viarp och fodra hästarna och mocka stallet med Elma.

Sen när det är gjort blir det roligt, för då ska jag & Therese till våra medryttarhästar i Kingelstad! :D  
Vi tänkte rida ett lättare dressyrpass idag, Pilgrim och Diingo är ju inte i någon vidare kondis ;) (Pilgrim är min medryttarhäst och Diingo är ponnyn Therese rider). 


Nu ska jag gå upp & äta tacos till frulle, haha :P Men ni får ha en bra lördag så hörs vi under dagen :)  
Bilden: Längst upp är jag & Pilgrim, och bilden under är Therese och Mandingo (eller Diingo som vi kallar honom) <3

  

Av Sandra Lindvall - 24 februari 2017 21:47

Ciao! 

Som rubriken kan ge en ledtråd om så mår jag just nu skit. Fram till jag kom hem från stallet mådde jag rätt okej, och efter dressyrpasset på Bandit så kändes det riktigt bra! 

Men sen kom jag hem, och stämningen här hemma upplever jag som väldigt spänd, ibland känns det som man kan ta på den... 

Jag gick in på mitt rum för knappt en timme sen, vill bara begrava mig under täcket med alla mina kuddar och gråta, och det är precis vad jag ska göra när jag skrivit klart det här. 

Jag orkar inte hålla tankarna för mig själv när det kommer såhär, så ville mest bara få det ur mig. 


Jag önskar er en trevlig helg så hörs vi imorgon, för nu är jag klar med den här dagen...

Av Sandra Lindvall - 24 februari 2017 10:30

Jag behövde verkligen det här lovet! Jag har faktiskt mått rätt hyfsat den här veckan. Jag har bara haft en riktig panikattack, vilket jag är glad för. Ångesten har ju legat och gnagt i mig i bakgrunden, men det är så mycket bra som har hänt på en vecka så jag är just nu starkare än min psykiska ohälsa! :) Det känns rätt skönt att kunna svara att jag mår rätt okej på den svåra frågan Hur mår du? Och att svaret då är sant. Men precis som tidigare kan mitt mående ändras på minuter, men det är iallafall oftare som jag mår rätt okej ändå om man jämför med hur dåligt jag mår emellanåt. 


Jag har unnat mig att sova så länge som möjligt ett par dagar under den här veckan, och då har jag sovit i 12 timmar. Jag visste redan innan att jag var riktigt trött men det tog ungefär 2 dagar innan min kropp "vågade" släppa taget och vila ut. Det känns lite konstigt att vakna på morgonen efter ha sovit så länge, men nu har jag börjat vända tillbaka på dygnet igen till normala tider. Så nu ringer klockan senast 7, så jag ska vara någorlunda med på noterna när det är dax att gå till skolan på tisdag igen. 


Bjuder på en liten kelbild på mig och Pilgrim <3

 

Presentation


Tjingeling!
Mitt namn är Sandra Lindvall och jag är 19 år gammal!
På min blogg kommer ni få följa med i min vardag som består av hästar, kompisar, jobb och en daglig kamp mot ångest!
Välkomna!

Fråga mig

21 besvarade frågor

Omröstning

Vem tror ni vinner Mello??
 Jon Henrik Fjällgren
 Lisa Ajax
 Mohombi
 Lina Hedlund
 Bishara
 Anna Bergendahl
 Nano
 Hanna Ferm & Liamoo
 Malou Prytz
 Jon Lundvik
 Wiktoria
 Arvingarna

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2019
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Träna glosor med Ovido