sandrislindvall

Senaste inläggen

Av Sandra Lindvall - 3 mars 2019 07:38

Hejhej bloggisen!
I'm back!

Det har snart gått två år sen jag gjorde senaste uppdateringen!! Att ha ett Break från bloggen var ingenting jag planerade, men tiden räckte inte till och jag hade mina prioriteringar på annat håll. Någonstans där glömde jag väl bort bloggen...

Men nu känner jag att jag saknar bloggen och funderar på om bloggandet kanske även kan hjälpa mig till ett friskare liv. Så jag tänker ta upp bloggen igen, eftersom jag på något mirakulöst sätt fortfarande kommer ihåg lösenordet 😛

Såååå, welcome back!

 

 

Av Sandra Lindvall - 9 juni 2017 16:00

Jag har precis blivit medryttare till en häst som kallas för Bullen :) Väldigt gulligt namn om jag får säga det själv ;) 

Han är en valack, 6 år gammal. Han har varit galopphäst innan hans nuvarande ägare köpte honom. Han kan hoppa, men är inte så säker på det. Jag har ridit honom en gång, och det var i tisdags efter tävlingen. Då red vi över travbommar och hoppade upp till 80 cm oxer :) Han tycker det är roligt men han har inte full koll på sina ben :) 
Det ska bli jätteroligt att få jobba med honom, och det bästa är att han står på skrittavstånd från Viarp :D 

Av Sandra Lindvall - 9 juni 2017 12:00

Jag vet inte hur mycket jag har berättat om honom, men hos sin förra ägare fastnade han i något rep med bakbenet och skadade sig. Han blev bra igen ju. Men när jag var i Tyskland fick han ont i det bakbenet igen, och blev halt. Sen när jag kom hem så fick han en sjukdom i hovarna/benen som kallas fång, som är att benen svullnar upp. Det var väldigt tidiga tecken som tur var, och redan dagen efter var han bättre. Men om fången blivit så allvarlig som den kan bli så han hade behövt boxvila hade vi fått överväga om vi skulle låtit honom somna in istället, då han är en väldigt stirrig häst. 

Men nejdå, i måndags fick jag äntligen sitta upp på honom igen och börja sätta igång honom igen! :D Lyckan var total!! 


If your dreams don't scare you, they're not big enough

   

Av Sandra Lindvall - 9 juni 2017 08:00

Om vi börjar med stjärnan då, han har gjort en galet bra utveckling den här våren! Vi har debuterat 90 cm, och han nollade debuten! :D 
Vi har gjort två starter till i 90, den andra fick vi ett nerslag för piloten glömde rida framåt på en linje... 

Senaste starten var i tisdags, då satte vi en helt perfekt runda i 90 cm, känslan var helt amazing! :D 

Så nu är nästa steg att debutera 100 cm! :D 


I dressyren har vi ändrat ridningen något, och han har blivit sååå fin och mjuk i våda sidorna, och han blir lättare att samla upp och få på bakbenen som vi ryttare uttrycker det. Ni kan tänka er att vi vill få det som han går i uppförbacke, vikten på bakbenen :) 


Bild från när vi var i Munka Ljungby och hoppade terräng :) 

 

Av Sandra Lindvall - 9 juni 2017 04:00

Ja, Carado är tyvärr skadad nu. Han har fått hovbensfraktur, så han har total vila med gips.. 

Så det är ju såklart jättetrist, och jag kan verkligen förstå hur Julia känner, de hade precis börjat tävla lokalt utanför Viarp, och så skadar hästen sig i hagen.. 
Så vi hoppas att han ska bli bra igen <3 


Bilden är från hopptävlingen i november förra året, den tävlingen jag ramlade av Carado efter mållinjen och skadade mitt högra knä :/ 

 

Av Sandra Lindvall - 8 juni 2017 20:30

klubbmästerskapet i hoppning och dressyr gick i slutet av maj. 

I dressyren hade jag Bandit, och vi gjorde vår sämsta dressyrritt tillsammans, men ändå lyckades vi få tillräckligt bra procent för att bli 2:a i både KM-klassen och öppna klassen :) 

I hoppningen hade jag Wendelise, och som enda ekipage som nollade grunden och därmed fick rida omhoppningen så vann vi klubbmästerskapet på ridhäst :D I omhoppningen fick vi ett nerslag, men det spelade ingen roll för vi hade redan vunnit när vi red in i omhoppningen (men det visste inte jag då, så jag trodde det var kört) :) 


Imorgon tänkte jag lägga upp lite info om privathästarna jag rider, hur det går med dem :) 


Bandit från KM dressyr, LC:2 (program från 2015) <3

 


Wendelise från KM i hoppning :) 85 cm :) 

 

Av Sandra Lindvall - 8 juni 2017 18:23

Okeej, nu har jag haft sommarlov i ungefär en vecka, och jag börjar komma ner i varv lite mer. Jag har köpt lite örter som ska hjälpa mig att hålla ångesten och stressen under kontroll, jag har bara provat det i knappt två dagar men det känns som det hjälper. 


Jag vill verkligen försöka få igång bloggen igen, men vi får se hur mycket uppdatering det blir. Det har hänt så mycket som jag inte berättat för er, så om det blir rörigt med de olika inläggen så vet ni varför ;) Men jag kan ju säga att jag har fått tillbaka lite av motivationen redan :D 


Ha det bäst så hörs vi :D 

Av Sandra Lindvall - 30 april 2017 18:04

Hej bloggisen!  

Det var verkligen längesen jag bloggade senast, men jag har inte tiden just nu. Det är en månad till jag slutar 2an på gymnasiet och jag har jättemycket i skolan som måste bli klart. Jag känner mig superstressad över skolan och har jättemycket ångest, så jag har tvingats lägga bloggen på vila fram till jag känner att jag har tid igen. Visst om jag hade ansträngt mig hade jag kunnat hålla igång tiden men de luckor jag har i vardagen behöver jag för att stänga av allt omkring och vila, så därför jag tagit det beslutet. Risken är annars att det blir alldeles för mycket för mig och att jag inte orkar hålla ihop mig själv. 

Jag vill bara poängtera att jag saknar att blogga väldigt mycket, och min plan är att ta upp bloggen igen när jag slutat skolan för sommarlov. Jag slutar den 2/6, så det är bara en månad dit. När jag orkar håller jag redan på att förbereda nya blogginlägg. 


Om ni har lust får ni gärna kolla igenom min blogg och komma med tips på vad ni vill veta mer om, vad jag kan ta upp och ämnen att blogga om i sommar! Kom med förslag - vad vill ni veta? :) Jag blir jätteglad då! :D 


Men som sagt - JAG HAR INTE GLÖMT BORT ER!! :) 

Presentation


Tjingeling!
Mitt namn är Sandra Lindvall och jag är 19 år gammal!
På min blogg kommer ni få följa med i min vardag som består av hästar, kompisar, jobb och en daglig kamp mot ångest!
Välkomna!

Fråga mig

21 besvarade frågor

Omröstning

Vem tror ni vinner Mello??
 Jon Henrik Fjällgren
 Lisa Ajax
 Mohombi
 Lina Hedlund
 Bishara
 Anna Bergendahl
 Nano
 Hanna Ferm & Liamoo
 Malou Prytz
 Jon Lundvik
 Wiktoria
 Arvingarna

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2019
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Träna glosor med Ovido