sandrislindvall

Alla inlägg under mars 2019

Av Sandra Lindvall - 8 mars 2019 15:30

Hellu bloggisen! 


Dagen började med ett besök på vårdcentralen. Min axel har blivit sämre ganska drastiskt, så jag fick ringa dit i morse. 

Efter ett kort besök hos läkaren skickade hon en remiss till röntgen. 

Jag körde snabbt in om mina föräldrars hus då jag visste att min syster mådde dåligt idag, så överraskade henne med lite choklad och sis-time. 


Nu i eftermiddags ringde dom från sjukhuset, det fanns tydligen tider redan nästa vecka för röntgen. Så på måndag morgon blir det en runda till sjukhuset och röntga axeln. Det är ganska skönt att det här gick så smidigt den här gången. Jag har rejält nedsatt rörelseförmåga i axeln och sover dåligt pga smärtan :/ 

Egentligen skulle jag jobbat på Godiskristallen idag, men det blev istället en dag hemma... 

Imorgon ska jag jobba i stallet, ska bli intressant att se hur det går.. Får ju ta det lite försiktigt, och ha med alvedon... 


Lite smått rörigt inlägg och mycket på en gång, men ja - så här har min fredag varit! Hoppas ni har en grymt bra fredag!! 
 

Av Sandra Lindvall - 8 mars 2019 13:30

Jag måste erkänna att jag är lite avundsjuk på er som tar studenten i år! Det var helt klart en av de bästa dagarna i livet! :D Skulle lätt kunna göra om den dagen om och om igen! Att gå fram och få sina betyg, för att sen springa nerför trapporna och ut från skolan en sista gång.... Stå utanför skolan och hoppa, skrika och vissla av glädje tillsammans med klasskompisarna!! Åhhh vad jag saknar den dagen! 


Det är helt sjukt att det nu är exakt 9 månader sen vi stod där med betygen i handen och mjukisdjur runt halsen utanför skolan! 
Bjuder på lite bilder från min student! :D  


 "Klassens Plugghäst" 

         

Av Sandra Lindvall - 7 mars 2019 09:11

Godmorgon! 

Igår hade jag tyvärr inte tiden till att blogga, men för att göra en lång dag kort så jobbade jag på godiskristallen ett par timmar, var en sväng på Ikea och fixade en del grejer, och sen det vanliga med handla & laga mat :) 

Idag ska jag till kiropraktorn, vilket är tur då min axel krånglar extremt mycket idag... 


Är lite halvtrött så blir inte så mycket mer i det här inlägget, dyker upp något mer inlägg under dagen/kvällen så håll utkik :) 


 

Av Sandra Lindvall - 5 mars 2019 10:30

Sådär, då var jag hemma en snabb runda innan jag ska iväg och jobba! 
Träningen av knät gick rätt bra idag, klarade lite tyngre övningar och klarade av att hålla på längre än förra gången! :) 

När det kommer till axeln är det tyvärr sämre. Rörligheten är mer begränsad idag än den var för två veckor sen, och den gör mer ont. Så min sjukgymnast ska prata med min läkare så får vi se vad vi ska göra åt saken, eftersom det bara blir värre... 


Så ja, det är väl inte jättekul att ha problem med axeln och att den vägrar bli bättre... Men jag är tacksam att min läkare och sjukgymnast jobbar på samma ställe då det blir lättare att få rätt hjälp :) 


Nu måste jag förbereda det sista innan jag ska iväg, blir en sväng till stallet efter jobb och rida lite, så har en del att fixa nu! Tror inte jag hinner blogga mer idag, så vi hörs nog imorgon istället! :)   

Av Sandra Lindvall - 5 mars 2019 06:45

Okej, jag fattar att det är många som går upp tidigare än mig - jag klagar inte! 

Klockan är alltså 6:45, om drygt en halvtimme ska jag köra till Svalöv. Idag står sjukgymnastik överst på schemat. Jag ska va hos min sjukgymnast redan klockan 8:00. Jag går hos sjukgymnast för att få ordning på min högra axel, då jag har en sena som är svullen och klämmer nerver och lite så. Antagligen har det kommit efter jag ramlade av hästen i höstas. 
Sen har jag ju en meniskskada i höger knä, som jag haft i lite mer än 5 år, bara att läkarna inte tog det på allvar fören förra året. Så nu väntar jag på operation så jag kan bli kvitt skadan. 


När jag ändå är i Svalöv ska jag passa på att köra till mina föräldrars hus och hämta lite fler grejer. Jag flyttade för snart två veckor sen till Bårslöv, men det kan vi gå in på mer en annan dag :P 


Lite senare idag ska jag för första gången jobba själv på Godiskristallen hela dagen, vilket ska bli väldigt roligt! :D  Det allra bästa med att jobba där är att man nästan alltid har sovmorgon!! :D


Ni får ha en alldeles underbar tisdag så hörs vi! 


 


Av Sandra Lindvall - 4 mars 2019 16:30

Hellu!! 

Ni som läst mitt förra inlägg har nog listat ut att jag är på jobbet, och att det här då är ett tidsinställt inlägg. 
Jag tänkte dela med mig av lite bilder från semestern i Italien förra sommaren med familjen! Vi var i norra Italien, precis utanför Caorle! :)  Som vanligt bilade vi ner med husvagnen, och stannade till i Tyskland och Österrike på vägen! 

Ett par av bilderna är från bergen i Österrike och Eagle's nest, som var en av Hitlers fästningar! 


                         

Av Sandra Lindvall - 4 mars 2019 10:15

Goo'morron!! 


Det är måndag, vilket innebär en ny vecka, med nya utmaningar och framförallt - nya möjligheter!! 


Jag ska köra till Godiskristallen och jobba om cirka en timme, vilket jag såklart ser fram emot! Jag älskar mitt jobb, vilket betyder att jag aldrig har den här "söndagsångesten" som många pratar om. Men egentligen är det fel att säga söndagsångest, för det gör att ångest över lag normaliseras och därmed blir ett accepterat tillstånd av samhället. Ångest i sig är ju en psykisk sjukdom. Det är klart alla upplever ångest någon gång, t.ex inför ett viktigt prov i skolan eller ett viktigt möte. Men den ångesten går ju över. En person som lider av ångest, som jag gör, upplever den ångesten konstant, - ibland utan anledning. 

Vi måste sluta prata om "söndagsångest", för har du ångest över att det snart är måndag igen så är det inte måndagen som är problemet - utan det är oftast ditt jobb. 


Är det någon av er som tycker annorlunda får ni gärna lämna en kommentar, då jag tycker det här är ett viktigt ämne att jobba med. För oss som lider av ångest är det väldigt jobbigt när andra klagar på söndagsångest, eftersom det då blir att ångest blir accepterat och normaliserat. 


 

Av Sandra Lindvall - 3 mars 2019 14:00

Tja, vart ska jag börja, det har hänt så sjuuukt mycket på de här två åren! Jag har bland annat hunnit ta hästskötarexamen och studenten, fått internationellt yrkesdiplom, känt på hur det är att bo långt bort en period och även flyttat hemifrån!


För er som följt mig sen tidigare, så har jag slutat rida Viggo, Carado och Bullen. Mycket mer än så kommer jag inte gå in på det, då det är ganska länge sen. Bullen slutade jag rida i somras innan jag flyttade till Småland (ja, det kommer ett inlägg om det senare :P) 

Jag kan rabbla upp en hel del, men det kommer bli långtråkigt att ta allt i ett inlägg, så det kommer dyka upp lite viktiga och minnesvärda händelser från de här två åren! Är det något särskilt ni vill veta så droppa en kommentar! :D 

 

Det här citatet är något jag försöker leva utifrån varje dag. För är det något jag har lärt mig de två senaste åren - så är det att allt är möjligt, så länge man har viljan och prioriterar rätt! :) 

 

 

Presentation


Tjingeling!
Mitt namn är Sandra Lindvall och jag är 19 år gammal!
På min blogg kommer ni få följa med i min vardag som består av hästar, kompisar, jobb och en daglig kamp mot ångest!
Välkomna!

Fråga mig

21 besvarade frågor

Omröstning

Vem tror ni vinner Mello??
 Jon Henrik Fjällgren
 Lisa Ajax
 Mohombi
 Lina Hedlund
 Bishara
 Anna Bergendahl
 Nano
 Hanna Ferm & Liamoo
 Malou Prytz
 Jon Lundvik
 Wiktoria
 Arvingarna

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2019
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards