sandrislindvall

Alla inlägg den 4 juli 2016

Av Sandra Lindvall - 4 juli 2016 23:15

Så, då har jag fixat licenser till mig och Viggo, så fort hans licens är godkänd så kan jag anmäla oss till Munka Ljungbys hopptävling nästa lördag! :D Vi kommer hoppa 80 cm, och det är vår första lokala tävling. Tävlingen kommer hållas på gräsbana, så det ska bli roligt! Vi får hoppas på bra väder och inget regn ;) 


Ja, som rubriken säger så blir det bara ett kort och snabbt inlägg. Jag ska upp rätt tidigt imorgon, och har en del att fixa innan jag ska lägga mig. Blev dock att jag laddade upp massa nya bilder till senare inlägg, för jag har den andra dator just nu ;) Ska fortsätta med det imorgon och resten av veckan så det kommer nya bilder på bloggen också ;)

Så, nu säger jag godnatt och sov gott <3 Vi hörs imorgon :* 


Bjuder på en somrig bild på mig och Viggo från förra sommaren <3 Hoppas det snart blir fint väder så vi kan ta finbilder igen! <3

 

Av Sandra Lindvall - 4 juli 2016 16:19

Jag är helt slut ikväll faktiskt. Kan bero på min myggallergi... Igår upptcäkte jag ett myggbett på vänstra stortån, som redan då började bli svullet. Idag har hela vänstra foten varut svullen, kliat och gjort ont.. 

Myggallergi är ingenting som är roligt. Det låter lite sjåpigt men det är ett rent helvete. 


Något annat som också är ett rent helvete att ha är ballongfobi och ballongallergi.... Det låter jättefånigt, men jag är riktigt rädd för ballonger, och är även typ allergisk - rör jag vid en ballong eller håller i en så blir t.ex mina händer varma, svullna och får nässelutslag. Det kliar på händerna och lite upp på armarna. Det kan börja klia i ögonen också.


Är det någon av er som har någon lite ovanlig allergi? Eller någon allergi över huvud taget? Kommentera gärna, är lite nyfiken ;) 

Av Sandra Lindvall - 4 juli 2016 13:38

Då var sommarjobbet på Garvarens förskola i Teckomatorp över. Det ska bli ganska skönt att kunna koppla av, och njuta av sommarlovet nu innan jag ska på nästa jobb om ca 2 veckor, men det är ändå rätt sorgligt att det är över nu. Det har varit 3 fantastiska veckor, fulla med bus och skratt! Jag har verkligen sett fram emot att gå dit varje dag! Jag kan absolut tänka mig att jobba på en förskola längre fram, eller iallafall som vikarie till en början kanske på lov. :) 

Nu ska jag njuta av sommaren, återhämta mig och samla ny kraft. Den 17 juli åker jag till Magnarp för att jobba som ledare på kollot period 3! :D Ska bli riktigt rolig att få den erfarenheten också! Så får passa på att rida, vara med kompisar och hitta på roliga saker nu! :D 


~Every story has an end, but in life is every ending a new beginning


 


Presentation


Tjingeling!
Mitt namn är Sandra Lindvall och jag är 19 år gammal!
På min blogg kommer ni få följa med i min vardag som består av hästar, kompisar, jobb och en daglig kamp mot ångest!
Välkomna!

Fråga mig

21 besvarade frågor

Omröstning

Vem tror ni vinner Mello??
 Jon Henrik Fjällgren
 Lisa Ajax
 Mohombi
 Lina Hedlund
 Bishara
 Anna Bergendahl
 Nano
 Hanna Ferm & Liamoo
 Malou Prytz
 Jon Lundvik
 Wiktoria
 Arvingarna

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14
15
16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Juli 2016 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards