sandrislindvall

Alla inlägg under juni 2016

Av Sandra Lindvall - 1 juni 2016 22:12

Hejhej! Åter igen, har inte haft tid att blogga tidigare idag, men som man brukar säga - bättre sent än aldrig :) 

Idag har inte hänt något särskilt, så jag tänkte fokusera på morgondagen istället. :) 


Imorgon är det 2/6 vilket betyder att det är dax för årets skoltävling i hoppning och dressyr! :) Tävlingen är på skolan, som ligger i samma byggnad som Helsingborgs Fältridklubb. 


Jag ska tävla hoppningen, som är en stilbedömning. Jag ska ta med mig Viggo och hoppa i 70 cm klassen. :) Det är hans första stilhoppning och hans första tävling på Helsingborgs Rältridklubb, så det ska bli spännande!


Jag ska släpa med mig all tävlingsutrustning till stallet imorgon, så ska ta bussen från svalöv 06:37 som vanligt. Min plan är att ställa klockan på 05:10, så har jag tid att äta frukost (som jag är såå slarvig med att göra), fixa mig lite och kolla igenom så att allt är med! :) 


Jag ska be Sanna att filma när vi rider, och så ska vi se om min kompis My kan gå ifrån sin lektion och fota oss! :D 

Jag hoppas jag slipper vanliga lektioner imorgon, för det är energikrävande att tävla, men måste jag så måste jag ;) 


Ja, nu ska jag gå och lägga mig! Ni får ha det så bra, så lovar jag att höra av mig så fort det går imorgon! :) 

Godnatt <3

Av Sandra Lindvall - 1 juni 2016 12:45

Som de flesta vet så älskar jag att träna! Träning ger en riktig "kick". Tänkte ge er några tips på hur enkelt och smidigt man kan lägga in lite träning i sin vardag, för lite är bättre än inget ;) 

  • Istället för att sitta med telefonen under raster och luncher, så kan man utnyttja pauserna till att promenera. Behöver inte vara värsta power-walken, man kan ta med sig någon/några kompisar som sällskap. Det blir både roligare och ni får kvalitétstid tillsammans :)  
  • Jag försöker ha praktiska kläder i skolan så jag på lunchen kan gå en runda. Jag brukar ha på mig ridbyxor, träningstights, mjukisbyxor eller sköna jeans i skolan :) 
  • Om man nu inte vill ha "praktiska" kläder på sig hela dagen kan man packa ner en träningströja och träningsbyxor i sin väska, så kan man alltid byta om och gå en runda eller liknande när man får möjlighet. 
  • Antingen så har man på sig gympaskor, eller så kan man lägga ner ett par i sin väska. Om man tycker det är för omständigt så kan man ju gå i vilka skor som helst, rekommenderar dock att gå i converse eller gympaskor. ;) Men man väljer ju själv. 
  • Istället för att ta hissen så kan man välja trapporna. 
  • Har man möjlighet så tar man cykeln eller går istället för att ta bussen. 
  • Behöver man ändå ta bussen så kan man hoppa på några hållplatser senare så man går en bit, och sen hoppar man av några hållplatser tidigare och går sista biten. 

Det var lite hur enkelt man kan lägga in lite träning i sin vardag. 

Jag har en vana att alltid gå minst 1km på morgonen, jag känner mig piggare efter att ha fått frisk luft på morgonen. :) 

Av Sandra Lindvall - 1 juni 2016 08:30

Som ni nog vet vid det här laget så har jag det rätt tufft just nu. Jag känner mig ofta väldigt ensam med det här som jag kommer berätta nu. Det är mycket jag tänker på, många saker som hänt i grundskolan som gnager i mitt huvud, jag blir ständigt påmind om det, hur mycket jag än förösker glömma det. 


Jag har mycket ångest, ibland vet jag inte varför, ibland kommer jag på mig själv att jag får ångest när jag är någonstans där det serveras mat, eller när det närmar sig matdags, var jag än är. Är välidgt sträng med vad jag ska äta, hur mycket och när. Jag vill ha kontroll, och hatar när sötsuget tar mig. När jag inte är medveten om hur mycket jag äter, och sen när jag kommer på mig själv ha ätit alldeles för mycket, mer än jag ville, så får jag sån ångest för jag inte kunde sluta pga det var så gott... Det kan låta konstigt och knäppt-jag vet. Men det är min verklighet. Jag blir lätt uppslukad av internet och kan sitta flera timmar i sträck och kolla på olika hälsosidor med tips om hur man ska äta, hur man ska lägga upp sin kost, kaloriräknande etc. 


Jag har den här veckan bara känt att jag tappat orken att kämpa emot det där lite för varje dag, det är så krävande att kämpa emot det, och bara känt för att släppa taget om att försöka ta mig ur det, och låta tankarna och ångesten ta mig. Men tack vare underbara människor jag träffar så gott som varje dag, som stöttar mig, och försöker förstå mig, och underbara Viggo så fortsätter jag kämpa. Jag kanske inte kan klara det här själv, men med alla underbara människor omkring mig så tror jag det kommer gå. För jag är riktigt envis när jag väl vill det. Jag vägrar att förlora den här kampen!


De här 3 citaten hjälper mig lite med att hitta lite styrka att kämpa vidare när det känns som mörkast. <3 


~ What doesn´t kill you makes you stronger

~ Being sad with the right people is better than being happy with the wrong ones

~ Ibland behöver vi gråta för att rensa våra ögon så att vi tydligt kan se allt positivt som väntar oss


 

Presentation


Tjingeling!
Mitt namn är Sandra Lindvall och jag är 19 år gammal!
På min blogg kommer ni få följa med i min vardag som består av hästar, kompisar, jobb och en daglig kamp mot ångest!
Välkomna!

Fråga mig

21 besvarade frågor

Omröstning

Vem tror ni vinner Mello??
 Jon Henrik Fjällgren
 Lisa Ajax
 Mohombi
 Lina Hedlund
 Bishara
 Anna Bergendahl
 Nano
 Hanna Ferm & Liamoo
 Malou Prytz
 Jon Lundvik
 Wiktoria
 Arvingarna

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14
15
16
17 18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
<<< Juni 2016 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards