sandrislindvall

Alla inlägg under juni 2016

Av Sandra Lindvall - 20 juni 2016 13:26

I lördags red jag Viggo ju, och det blev hoppträning! Vi hoppade något som kallas för fem och en halva. Han hoppade jättefint och vi höjde rätt mycket! Det blev nytt höjdrekord på 100 cm! :D :D :D 


På onsdag ska vi debutera 80 cm! :D Han känns amazing nu och vi är redo! :D 


Hindret är 100 cm högt, men det ser inte så högt ut på bilden för att han hoppar det  så enkelt! 


Ni får ursäkta den dåliga uppdateringen, men jag har kommit in i en dålig period igen psykiskt så får lägga bloggen till sidan lite och bara blogga när jag känner för det. <3 Lovar att försöka uppdatera några gånger i veckan, och ni kommer få uppdatering om hur det går på tävlingen på onsdag! :D 

Av Sandra Lindvall - 18 juni 2016 09:00

Godmorgon! 

Blir ett snabbt inlägg såhär på morgonen. Jag ska snart bege mig till bussen för att åka till Viggo och rida! Jag har inte bestämt mig för vad jag ska göra idag, kanske lek i paddocken med bollar, presenningen, slalom, labyrint etc. Han ska tycka det är roligt! :) 


Jag är nog hemma igen vid 13:30-14:30 ;) Har tänkt blogga i eftermiddag iallafall :) 

Hoppas ni får en toppendag, så hör jag av mig senare :D 


 

Av Sandra Lindvall - 17 juni 2016 13:38

Jag ber om ursäkt för den dåliga uppdateringen de senaste dagarna. Jag har verkligen inte haft ork eller tid att blogga. Men nu är det helg och jag ska försöka få igång flytet i bloggen igen! :D


Det har nu gått en vecka på sommarjobbet i Teckomatorp på Garvarens Förskola, och jag trivs jättebra! Det är jätteroligt att vara där, och jag ser hela tiden fram emot nästa arbetsdag! :D


Ikväll är det ridlektion, vi ska ha avslutning för den här terminen! :) Jag tror jag får rida Carado idag också men vi får se ;)


På ondag är det Pay and Jump på Viarp! Jag ska ta med Viggo, och vi ska debutera 80 cm! :D Han känns fantastisk i hoppningen just nu, så jag passar på att debutera! :D Det ska bli spännande att se hur det går! :D 


Jag har fått en ny favoritlåt igen! Just a Dream! :D Helt underbar låt! Lägger in låten i det här inlägget så ni kan lyssna på den! :D


Av Sandra Lindvall - 14 juni 2016 13:07

Slutade jobba för en tmme sen, och är därmed hemma nu. Jag har gjort en smoothie på vaniljyghurt. mynta, honung, lime och kokosmjölk! Fantastiskt gott! 

Jag har placerat mig i soffan för att ladda batterierna inför ridlektionen ikväll. :) 

Jag har funderat på om jag ska skriva en spökhistoria att lägga upp på bloggen. Vad hade ni tyckt om det? Hade ni velat ha en spökhistoria eller inte? :) 


Förlåt för lite dålig uppdatering idag, men jag är helt slut i huvudet och kan därmed inte göra så bra inlägg.


Imorgon till torsdag ska jag sova hos mormor så då kommer inte heller det bli så mycket uppdatering. Men jag lovar er att är det dålig uppdatering 1-3 dagar så kommer det uppdatering snarast! <3

Av Sandra Lindvall - 13 juni 2016 19:15

Att ha film-marathon är alltid roligt, och mysigt på kvällen :D Det blir mysigare om man gör det tillsammans med sin familj, eller varför inte ha övernattning med sina vänner och se filmer! :) 

Ladda upp med snacks, kuddar, filtar och levande ljus för att maxa upp det! Välj ut er favorit och starta TV:n :D 


Mina 4 favoritfilmer att ha marathon på är: 

  • Hungerspelen 
  • Narnia
  • Twilight
  • Hobbit och Sagan om ringen-filmerna

Man kan ju alltid sätta ihop ett disney-marathon där man ser alla sina favoriter! :D Disney är härliga tecknade/animerade filmer som passar alla åldrar! Man blir aldrig för stor för Disney! :D

 

Där hade mina bland annat varit: 

  • Frost
  • Peter Pan 1 & 2
  • Lady & Lufsen
  • Den otroliga vandringen 1 och 2 
  • Askungen
  • Törnrosa

Jag tänkte dela med mig av mitt absloluta favoritstycke instrumental musik från Narnia! Den är lite lång, men jag rekommenderar att lyssna på hela! Musiken är magisk! Det är helt fantastiskt att de kan skapa så fantastisk musik, och jag är så glad att jag har fått möjligheten att lyssna på den! :D Får rysningar så bra den är! Ännu mer rysningar får jag när jag ser filmen! :D Har ni inte sett narnia-filmerna så rekommenderar jag er att göra det! :D 


Av Sandra Lindvall - 13 juni 2016 15:30

Ungdomsåren kan kännas sega, men ett tu tre så är de över och man är i vuxenlivet med möten, arbete och kort ledighet. Vad kommer man ångra när man blir äldre och inte har så mycket tid över? Eller sen när man blir pensionär och kanske inte orkar med så mycket som man gjorde förr? Jag har listat på vad jag tror, och vad vuxna och pensionärer ångrar. 

  1. Att man brydde sig för mycket om vad människor tyckte och tänkte om en. De flesta äldre ångar att man inte var sig själv tillräckligt mycket under ungdomstiden. Att man gjorde saker & ting för att tillfredsställa andra istället för sig själv. 
     
  2. Att man inte reste mer när man hade chansen. Vår tid på denna jord är begränsad. Det gäller att passa på att se och uppleva saker och ting innan det är för sent. Ut och se världen! 
     
  3. Att man inte stannade upp oftare för att njuta av stunden. Det borde vara en självklarhet, men tyvärr är det så att vi stressar upp och oroar oss för framtiden och därmed glömmer bort allt bra som sker i stunden, även om det är bra mycket lättare sagt än gjort. 
     
  4. Att man inte lyssnade på föräldrarnas råd. De var här före oss, de har gått igenom saker vi inte har en aning om än. Vi måste förstå att våra föräldrar bara vill vårat bästa. Men tyvärr händer det för ofta att vi inte förstår det fören vi har fått egna barn, och då kan det vara svårt att tacka föräldrarna så mycket som de förtjänar. 
     
  5. Att man ofta följde strömmen och inte vågade gå sin egen väg från början. Sluta följa strömmen. Det är bara du som vet vad som är bäst för just dig, glöm aldrig det! 
     
  6. Att man inte prioriterade kost och träning. Ju äldre man blir desto mer börjar man förstå hur viktigt det är att ta hand om kroppen och hälsan på bästa sätt. 
     
  7. Att man inte stod upp mer för sig själv. Bara för att andra säger emot dig behöver det inte betyda att du ska överge dina principer. 
     
  8. Att man inte slutförde det man började på. Varje dag är en möjlighet man inte borde slösa bort. 
     
  9. Att man oroade sig för mycket i onödan. Att oroa sig för mycket, speciellt för saker som inte har hänt än är bland det sömsta man kan göra. 
     
  10. Att man inte visade tacksamhet tidigare. Var tacksam för allt, lär sig uppskatta de små sakerna som ofta tas för givet. 


Njut av livet, ta vara på stunden, ta ingenting för givet, kämpa för att nå dina drömmar. Låt ingen stå i vägen för din dröm! <3 

Av Sandra Lindvall - 13 juni 2016 12:34

Hejhej! 
Ledsen att det inte blivit något inlägg fören nu, men jag har somamrjobbat hela förmiddagen på dagis i Teckomatorp. Jag ska jobba där 8-12 måndag-fredag i 3 veckor. Midsommarafton är jag ledig så därför jobbar jag en dag "extra" i juli. 

Det är väldigt roligt, och det är en bra erfarenhet att ha med i bagaget :) Jag vill få så mycket erfarenhet från olika håll, men som ändå är något jag är intresserad av :) 


Jag är rätt trött nu, var segt att gå upp 7 idag, så resten av dagen ska jag spendera i soffan och se på film, blogga, och hålla på med telefonen. :P Haha så social jag är :) 


Det är ju inte något speciellt roligt väder ute ändå ;) 

Av Sandra Lindvall - 12 juni 2016 21:45

Sommaren är lång. Vad ska man göra? Jag tänkte lista vad jag kan rekommendera/brukarr göra under sommaren :) 

  • Ha Sleep-Over med dina bästa vänner, ha filmmarathon på kvällen och gör roliga aktiviteter under dagen som en heldg på stranden, en tur till skogen, shoppning etc. 
  • Åk på semester med familjen eller bästa kompisarna. Behöver inte vara långt
  • Dagsutflykter är ju också roligt att göra. Anpassa destinationen efter väder och ert intresse 
  • Bjud hem några vänner och sätt på en karaoke-version av er favoritlåt och sjung, under tiden spelar ni in det. Sen kan ni gå ut och filma, och sen klippa ihop till er egen musikvideo. Finns många bra appar till det! 
  • Åka och bada! :D 
  • Ha en familjedag när man gör allt tillsammans med sin familj
  • Laga god mat med familj/vänner och ät sen utomhus 
  • Hjälp föräldrarna med t.ex trädgården så får de tid över så ni kan vara tillsammans senare! 
  • Ha så roligt det bara går! 
  • Prova göra något du/ni aldrig gjort tidigare! :D 
  • Sov utomhus i tält i trädgården med syskon eller vänner! :D 
  • Stanna uppe en hel sommarnatt då det är stjärnklart tillsammans med din bästa vän! Se på solnedgången och sen njut av soluppgången :) Det är jättemysigt! Tips: Vila mycket på dagen, och ha med filtar :) 

 

Presentation


Tjingeling!
Mitt namn är Sandra Lindvall och jag är 19 år gammal!
På min blogg kommer ni få följa med i min vardag som består av hästar, kompisar, jobb och en daglig kamp mot ångest!
Välkomna!

Fråga mig

21 besvarade frågor

Omröstning

Vem tror ni vinner Mello??
 Jon Henrik Fjällgren
 Lisa Ajax
 Mohombi
 Lina Hedlund
 Bishara
 Anna Bergendahl
 Nano
 Hanna Ferm & Liamoo
 Malou Prytz
 Jon Lundvik
 Wiktoria
 Arvingarna

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14
15
16
17 18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
<<< Juni 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards