sandrislindvall

Alla inlägg under februari 2016

Av Sandra Lindvall - 18 februari 2016 20:30

För bara typ en vecka sen eller så, var det runt 7-8 plusgrader och man började känna att våren var på ingång... Men nää, den här veckan har det varit minusgrader, och i morse var det till och med snö!! Lixom vad hände med att våren är på G??.. 

Jag personligen gillar inte minusgrader och snö av några anledningar... 

  1. Det är kallt!! 
  2. Det är halt
  3. Man måste ta på sig flera lager kläder för att inte frysa ihjäl, både i stallet och på morgonen
  4. Det blir ingen ordentlig ridning i paddocken
  5. Förseningar med bussar och tåg, även inställda tåg och ibland även bussar
  6. Igensnöade vägar

Haha miss negativ här ja :P Men jag kan hålla med om att det är fint med snö så länge det inte är snöstorm, och det är även mysigt. Men vid mitten av februari vill jag att våren ska börja smyga sig fram.. ;) 


Take me back to summer!! 


 

Av Sandra Lindvall - 18 februari 2016 17:23

Hejehj! Igår orkade jag bara inte blogga, var såå trött när jag kom hem så blev inget inlägg igår.

Igår var jag först i skolan. Var långa dagen igår-gick till 16! Sen väntade jag på skolan i en halvtimme på Sanna då jag skulle rida Viggo. På väg till stallet körde vi in om Gantofta för att hämta Moa så hon också kunde rida lite! :) Moa skulle rida Ackapella (Shettisen), och jag skulle rida Viggo. Jag hade fixat en ny borste till Viggo-haha en chockrosa borste från Hööks! Väldigt bra att borsta med då den är mjuk och de långa stråna viker sig lätt så man kommer åt överallt. Dock tar den inte bort intorkad lera så bra, men det är en bra borste till borstning 2 ;)

Vi gjorde i ordning hästarna, sadlade och gick ut i paddocken. Det var klar himmel och solen höll på att gå ner, dock blåste det lite och var lite kallt men det gjorde inte så mycket ;) 

Viggo var pigg men han tog det lugnt då underlaget var hårt. Vi jobbade med trav till halt mellan bommar. Så först trava över första bommen, sen halt från trav, och sen skritta över den andra bommen. Sen red vi över bommarna i galopp. Gick ganska bra och han galopperade fint över! :D Vi red i en halvtimme, sen var både jag & Moa kalla. Sanna frös också då hon stod på marken på ridbanan. ;) Jag kom hem halv 8 och då åt jag, och sen kollade jag lite på Sveriges mästerkock, och sen gick jag & la mig vid 9 ;) 


Idag har jag "bara" varit i skolan. Min hjärna är helt slut så måste anstränga mig emellanåt för att inte bli på dåligt humör, ska bli såå skönt med lov nu!! :D Bara imorgon också, sen är det lov! :D Tagga, tagga, tagga!!! :D :D :D 

Av Sandra Lindvall - 16 februari 2016 12:15

Ibland vill man ha en fin tavla på sitt rum, eller nya prydnadskuddar. Kanske en fin mugg att ha när man sitter i soffan på kvällen och dricker te eller varm choklad. Listan kan göras lång. 

Jag och min familj brukar beställa kuddar, mobilskal, muggar i keramik, tavlor av olika slag, och bordsunderlägg på nätet med personliga bilder! Riktigt bra kvalité på grejerna, och roliga att ge bort i present till någon man tycker om!! 


Sidan heter icafoto.se, och där finns allt möjligt som man kan beställa med egna bilder till ett bra pris!! Finns olika designer, färger osv att välja mellan! :D 


Här är en del av det vi har beställt!! :D 


Min lillasysters mobilskal till sin iPhone 4s :) (Sorry för dålig bildkvalité) 



Mitt skal till min iPhone 5C :) 


 


Therese kudde :) 

 


Min kudde :) 

 


Min och min systers muggar :) Min syster till vänster och jag till höger :) 

 


Baksidan på muggarna :) 

  


Jag rekommenderar verkligen det som födelsedagspresent, julklapp, eller till sig själv :) Vi är jättenöjda med det! :D 

Av Sandra Lindvall - 15 februari 2016 05:30

Godmorgon! 

Jag är vääldigt trött idag, men det är sista veckan innan sportlov, så det är bara att bita ihop och pallra sig upp ur sängen så fort jag bloggat lite! Ska rida i skolan idag! :D 

Slutar skolan 14, så är hemma igen 15:30 om Skånetrafiken funkar som det ska och det inte blir förseningar eller inställda tåg/bussar som det ibland är. ;) 

Jag har inte kollat ut än, eller orkat gå upp och kolla hur varmt/kallt det är ute så har ingen aning om vad jag ska ta på mig. Mina ridkläder jag brukar ha i skolan ligger i mitt skåp i skolan för jag orkade inte ta hem de förra veckan, så måste ta på mig vanliga kläder nu. Blir antagligen mjukisbyxor och en hoodie ;) 


Nä, om man ska gå upp och göra sig redo för skolan..? :) Vill inte lämna sängen, men har inte så mycket att välja på, så bara att göra det :) 

Hoppas ni får en bra dag och en bra vecka så hörs vi senare! :) 


(Bilden är från i fredags, hade plattat håret) ;) 

 

Av Sandra Lindvall - 14 februari 2016 19:06

Jag gick upp vid 8, och åkte ut till Viggo! Blev en uteritt idag också!! :D Viggo var riktigt pigg, och typ stack i galoppen, men jag vet att han stannar när vi kommer tillbaka till Sanna & Vicky så det är bara att njuta av farten! :D 

Hästarna fick lite mer godis än vanligt idag också, och jag & Sanna åt muffins! :) 


När jag kom hem kom morfar hem till oss en sväng. 

Jag gjorde hemmagjord chokladpudding. Det är Per Morbergs recept. När den var klar och stod i kylen började vi förberedda för laxtacosen. Pappa grillade laxen och sparris. Sen åt vi det i tacoskal! Var jättegott, men skalen gick sönder heela tiden så det blev lite kladdigt men haha vad gör det om 100 år lixom? ;) 


Ja efter maten åt vi chokladpudding! Den blev jättegod, och var inte alls komclicerad att göra så aldrig mer pulver-chokladpudding! :) 


Ja, nu har jag jättetråkigt. Har verkligen inget att göra... Hehe. Satt med Spotify, och plötsligt satt jag & lyssnade på smurfarna! Hahaha var typ det man lyssnade på i lågstadiet, men haha vadådå? Jag kan ju lyssna på vad jag vill så. Ganska kul att sitta och lyssna på lite nostalgi från barndomens tidiga år ;) 

Av Sandra Lindvall - 14 februari 2016 08:00

Godmorgon allihopa! Idag är det Alla Hjärtans Dag, så jag ska börja dagen med ett ridpass på den jag älskar mest av allt - Viggo!! Blir extra mycket godis idag till alla hästarna! :D Blir lite fika till mig & Sanna också! :) 


Ikväll ska vi grilla! Vi ska grilla lax, och har för mig att vi skulle grilla sparris också. Så ska vi äta det som tacos. Så det blir laxtacos ikväll! Laxen ska vara tacokryddad! :D Jag älskar lax, om det är någon som missat det, och älskar tacos så det ska bli välidgt spännande att se hur det blir! :D 

Har redan ätit tacos två gånger den här veckan, så blir 3:e gången den här veckan! :D Plus jag åt tacos till frukost igår.. ;) haha #älskartacos


Hoppas ni får en mysig och underbar Alla Hjärtans Dag <3

 

Av Sandra Lindvall - 13 februari 2016 17:15

Idag var det årsmöte på ridklubben, jag hann inte dit tyvärr då jag hade ridit Viggo och bussen var sen. 

Men pappa som sitter med i styrelsen var där! När han kom hem hade han med sig en pokal som jag fått! 

Fick det förra året också, för bästa resultat 2014 på lektionsponny, så andra året i rad nu!! Kunde inte avslutat dressyrtävlandet på ponny bättre!! Som mina planer ser ut nu, så kommer jag tävla Viggo i dressyr nu, men skulle jag inte kunna ha honom på någon dressyrtävling så kan det ju bli att jag tävlar lektionsponny! :) 


Är självklart jätteglad, och taggar nu för 2016's tävlingar och utmaningar!! :D 


Man ser inte texten så bra tyvärr men jag citerar! (LR = LektionsRyttare) 

"Bästa DressyrResultat LR Ponny Vkrk 2015"! :D 

 

Av Sandra Lindvall - 13 februari 2016 16:15

Jag var så baksugen när jag kom hem, så jag bestämde mig för att baka! Blev chokladmuffins! :D 

Tänkte dela med mig av receptet på muffinsen!! 

Jag vill ha mina chokladmuffins lite "kladdiga", så håller de längre och blir inte torra. 


Chokladmuffins, ca 15 st

(Ugnstemperatur: 200 grader C, varmluft 175 grader C)


Ingredienser 

100 g margarin, eller smör

2 ägg

2½ dl socker

1½ tsk vanillinsocker

1 krm salt

4 msk kakao

2 dl vetemjöl

½ tsk bakpulver


  1. Sätt på ugnen
  2. Ställ veckade pappersformar i en lång-panna eller på en plåt
  3. Smält matfettet och låt det svalna
  4. Vispa ägg och socker pösigt
  5. Sikta ner mjölet och kakaon
  6. Tillsätt de övriga ingredienserna
  7. Blanda till sist i matfettet
  8. Fördela smeten i formarna. Fyll dem inte till mer än 3/4. (Jag fyller mina till hälften ungefär)
  9. Grädda mitt i ugnen ca 10 min. Jag ställer klockan på 8 min och tar ut dem innan stickan blir torr, så blir de lite kladdiga. De kan sjunka ihop men gör absolut ingenting att de gör det! 

 

 

Ikväll blir det mys med familjen, vi ska se Melodifestivalen, och äta chips. De ska ha godis också men jag äter inte godis längre, så jag har fått choklad! (För jag räknar inte choklad som godis!) :) 

Hoppas ni får en trevlig kväll! :D <3

 

 


Presentation


Tjingeling!
Mitt namn är Sandra Lindvall och jag är 19 år gammal!
På min blogg kommer ni få följa med i min vardag som består av hästar, kompisar, jobb och en daglig kamp mot ångest!
Välkomna!

Fråga mig

21 besvarade frågor

Omröstning

Vem tror ni vinner Mello??
 Jon Henrik Fjällgren
 Lisa Ajax
 Mohombi
 Lina Hedlund
 Bishara
 Anna Bergendahl
 Nano
 Hanna Ferm & Liamoo
 Malou Prytz
 Jon Lundvik
 Wiktoria
 Arvingarna

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4 5 6
7
8 9 10 11 12 13 14
15 16
17
18 19 20 21
22 23
24
25 26
27
28
29
<<< Februari 2016 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards